Προώθηση Ιστοσελίδων - SEO Σέρρες

Προώθηση Ιστοσελίδων Σέρρες


Προώθηση Ιστοσελίδων - SEO Σέρρες

Η προώθηση ιστοσελίδων SEO είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για μια πετυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο. Μπορεί η ιστοσελίδα σας από θέμα εμφάνισης να είναι πολύ όμορφη και εσείς σ’ αυτό που παρέχετε να είστε ο καλύτερος, αλλά αν δεν μπορεί να σας βρει κανένας στο διαδίκτυο και στις μηχανές αναζήτησης τότε όλο αυτό είναι ανούσιο. Άρα το να έχετε μόνο ένα Website απο μόνο του δεν αρκεί. Αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας με στόχο την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων επισκεπτών και πιθανών πελατών σας. Από έρευνες που γίνονται δείχνουν ότι πάνω από το 90% των χρηστών του διαδικτύου βρίσκουν ιστοσελίδες που τους ενδιαφέρουν μέσω των μηχανών αναζήτησης (google, yahoo, bing, in). Χρησιμοποιούμε επαγγελματικές μεθόδους προώθησης ιστοσελίδας, υπηρεσία SEO (Search Engines Optimization). Επιλέγουμε τις καταλληλότερες λέξης κλειδιά (keywords) ώστε η ιστοσελίδα σας να βρίσκεται στις πρώτες θέσης των αναζητήσεων. Επίσης καταχωρούμε τον κάθε ιστότοπο στις μεγαλύτερες και τις πιο γνωστές μηχανές αναζήτησης (google, yahoo, bing) καθώς και σε γνωστούς Ελληνικούς καταλόγους (in.gr, Anazitisis,forthnet, κ.α).

Αν επιθυμείτε να προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας και να αυξήσουμε την επισκεψιμότητά της επικοινωνήστε μαζί μας 6972520075.

Τι είναι το SEO;

Ο ορός SEO προκύπτει από τα αρχικά των λέξεων Search Engine Optimization, που στα Ελληνικά μεταφράζεται ως Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Είναι η διαδικασία με την οποία βελτιστοποιούμε μια ιστοσελίδα ώστε να γίνει καλύτερα ανιχνεύσιμη από τις μηχανές αναζήτησης και να κατατάσσεται σε καλύτερες θέσης στις μηχανές αναζήτησης. Το SEO περιλαμβάνει ένα σύνολο κανόνων και τεχνικών που αφορούν την καλύτερη κατασκευή της σελίδας, έτσι ώστε να γίνει πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης (google, yahoo, bing κ.α.). Το πιο σημαντικό του SEO είναι η επιλογή των καταλληλότερων λέξεων-κλειδιών (keywords) για κάθε ιστοσελίδα. Επίσης εφαρμόζονται ένα σύνολο από κανόνες και τεχνικές έτσι ώστε να αναδεικνύονται πιο αποτελεσματικά τα συγκεκριμένα keywords στις μηχανές αναζήτηση (Google, Yahoo, Bing, κα)

( 53 Votes )

Αποτελέσματα αναζήτησης. Δείτε μερικές απο τις σημαντικές λέξεις κλειδιά σε Google Ranking:

5# Κατασκευή Iστοσελίδων στη Σέρρες
5# Δημιουργία Iστοσελίδων στη Σέρρες
4# Ανάπτυξη Ιστοσελίδων στη Σέρρες
4# Σχεδίαση Ιστοσελίδων στη Σέρρες
4# Προώθηση Ιστοσελίδων στη Σέρρες
1# Υπηρεσίες Προώθησης Ιστοσελίδων στη Σέρρες
3# Συντήρηση  Ιστοσελίδων στη Σέρρες
1# Φιλοξενία Ιστοσελίδων στη Σέρρες
1# Ανακατασκευή Ιστοσελίδων στη Σέρρες
1# Κατοχύρωση Domain Names στη Σέρρες
1# Τεχνικός Υπολογιστών στη Σέρρες
1# Συναρμολόγηση Νέου Ηλεκτρονικού Υπολογιστή
1# Εγκατάσταση Λειτουργικού Συστήματος Windows στη Σέρρες
2# Υπηρεσίες Γονικού Ελέγχου
1# Υπηρεσίες Γονικού Ελέγχου στη Σέρρες
1# Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών στη Σέρρες
1# Επισκευή Υπολογιστών Σέρρες
1# Απομάκρυνση Ιών από υπολογιστή στη Σέρρες
1# Ανάκτηση σβησμένων αρχείων από σκληρό δίσκο στη Σέρρες
4# Ανάκτηση δεδομένων από usb flash
1# Ανάκτηση δεδομένων από usb Flash  στη Σέρρες
1# Οριστική διαγραφή αρχείων στη Σερρες
1# Ασφάλεια Δικτύων στη Σέρρες
1# Εγκατάσταση ADSL Γραμμής

 

Υπάρχουν και πολλά ακόμα κλειδιά που βρίσκονται στην πρώτη και τη δεύτερη σελίδα των αναζητήσεων.