Μόνιμη διαγραφή δεδομένων Σέρρες

Μόνιμη διαγραφή δεδομένων από αποθηκευτικές μονάδες


 υπηρεσία μόνιμης διαγραφής αρχείων από σκληρός δίσκος στη σέρρες

Θέλετε να διαγράψετε μόνιμα τα δεδομένα και τα αρχεία σας από τον σκληρό σας δίσκο ή από οποιαδήποτε αποθηκευτική μονάδα και να είστε απολύτως σίγουροι ότι δεν θα βρεθούν ποτέ τα αρχεία από κάποιον επιτήδειο που θα αποπειραθεί να τα βρεί; Είμαστε στη διάθεσή σας  να διαγράψουμε μόνιμα τα αρχεία του σκληρού σας δίσκου ή οποιασδήποτε αποθηκευτικής μονάδας. Έτσι δεν θα  μπορέσει κανένας επιτήδιος να ανακτήση τα δεδομένα σας που νομίζατε ότι τα είχατε σβήση οριστικά.

Υπάρχει περίπτωση κάποιος να βρεί τα δεδομένα του μετά από quick format;

To να επαναφέρεις τα δεδομένα από ένα σκληρό δίσκο μετά από ένα quick format είναι κάτι εφικτό. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων προγραμμάτων τα δεδομένα μπορούν να ανακτηθούν 100%. Αυτή η διαδικασία όμως πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς. Πολλοί πιστέυουν ότι η διαδικασία του quick format διαγράφει τα δεδομένα από τον σκληρό δίσκο. Αυτό που πιστέυουν όμως είναι εντελώς λανθασμένο.  Στην ουσία αυτό που κάνει το format είναι να διαγράφει όλες τις εγγραφές του Master File Table (MFT) Κύριος Πίνακας Αρχείων. Με απλά λόγια με αυτή την διαδικασία μαρκάρονται όλα τα sector του σκληρού δίσκου ως άδεια, με αποτέλεσμα το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή να μην μπορεί ποια να εντοπίσει να δεδομένα που είναι ακόμα αποθηκευμένα στο δίσκο.

Είναι αναγκαίο να γίνει η διαδικασία της οριστικής διαγραφής αρχείων;

Η απάντηση είναι Ναι !

Γιατί ως γνωστό η πλειοψηφία των ανθρώπων που χειρίζονται έναν υπολογιστή σίγουρα θα έχουν αποθηκεύση κάποια προσωπικά τους στοιχεία, με αποτέλεσμα στο μέλλον κάποιοι επιτήδειοι να μπορέσουν  να ανακτήσουν αυτά τα προσωπικά στοιχεία και να τα χρεισιμοποιήσουν εις βάρος αυτών των ανθρώπων. Κάποια από τα προσωπικά στοιχεία μπορεί να είναι  κωδικοί πιστωτικών καρτών, προσωπικές φωτογραφίες-video, προσωπικά έγγραφα, τραπεζικά δεδομένα κλπ.   Μία από της καλύτερες μεθόδους οριστικής διαγραφής των δεδομένων είναι η μέθοδος zeroing the drive όπου γράφουμε σε κάθε sector του δίσκου μηδενικά '00000' , με αυτό τον τρόπο διαγράφετε ότι προηγούμενο υπήρχε μέσα στο κάθε sector του δίσκου. Για καλύτερη διαγραφή των αρχείων από τον δίσκο η μέθοδος  zeroing the drive  χρησιμοποιείτε τουλάχιστον  τέσσερις φορές στον ίδιο δίσκο. Αν επιθυμείτε να διαγράψετε οριστικά τα αρχεία σας από τον σκληρό σας δίσκο ή από οποιαδήποτε αποθηκευτική μονάδα  επικοινωνήστε μαζί μας και οι τεχνικοί της Bad Sectors θα έρθουν στο χώρο σας για να λύσουν το πρόβλημα σας. Με τη χρήση εξειδικευμένων προγραμμάτων θα διαγράψουμε οριστικά τα αρχεία και τα δεδομένα που νομίζατε ότι είχατε διαγράψει.....

Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας 6972520075.

( 13 Votes )