Διαφήμιση Google Adsense

Διαφήμιση Google AdSense


Το Google Adsense είναι μία σημαντική υπηρεσία της Google. Με την υπηρεσία αυτή  ο κάτοχος μιας ιστοσελίδας ή ενός blog μπορεί εύκολα και με απλά βήματα να βγάλει ένα επιπλέον εισόδημα. Με την υπηρεσία Adsense στην ουσία γίνεστε συνεργάτης της Google, επιτρέποντας να προβάλονται οι διαφημίσεις Google Adwords σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας σας θέλετε και από αυτό να κερδίζετε χρήματα για το κάθε κλικ που δέχεται η διαφήμιση αυτή από τον ιστότοπό σας. Οι διαφημίσεις είναι τύπου κειμένου, εικόνων, video ή flash.  Τα χρήματα που κερδίζετε για κάθε κλικ κυμαίνονται από 0,01 έως και 0,7 ευρώ. Οι πληρωμές από την google adsense πραγματοποιούνται όταν το συνολικό ποσό των κερδών σου φτάσει τα 70 ευρώ.

Πάντος δεν έχετε να χάσετε απολύτος τίποτα από αυτή την υπηρεσία, αντιθέτος κερδίζετε χρήματα παραχορόντας απλός ένα μικρό χώρο της ιστοσελίδα σας για την εμφάνιση της κάθε διαφήμισης.

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η θέση που θα εμφανίζεται η κάθε διαφήμιση. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε έτσι ώστε να βγάλετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Τοποθετόντας σε καίρια σημεία τις διαφημίσεις, βελτιώνουμε την εμφάνιση του Adsense χωρίς να επηρεάζεται η αισθητική της ιστοσελίδα σας.

Τα Πλεονεκτήματα του Google Adsense:

Είναι δωρεάν υπηρεσία και εγγυημένα μπορείς να βγάλεις λεφτά από τις διαφημίσεις.
Όσο μεγαλύτερη επισκεψιμότητα έχει η ιστοσελίδα ή το blog σας τόσο περισσότερα θα είναι τα κέρδη.
Άμεση προβολή διαφημίσεων στο κοινό της ιστοσελίδας σας.
Η Google είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρίες στον κόσμο και οι πληρωμές γίνονται εγγυημένα και σύντομα.
Το περιεχόμενο των προβαλλόμενων διαφημίσεων της Google ταιριάζει με τη θεματολογία της ιστοσελίδας σας.
Οι διαφημίσεις που προσφέρει η adsense διατίθενται σε διάφορα μεγέθη.
Με κάθε ανανέώση της ιστοσελίδα σας αλλάζουν και οι προβαλλόμενες διαφημίσεις.

 

 

 

 

 

 

 

( 9 Votes )