Διαφήμιση Google Adwords

Διαφήμιση Google Adwords


Με διαφήμιση ιστοσελίδας (Google Adwords) αυξάνετε γρήγορα την επισκεψιμότητα μιας ιστοσελίδας. Παρέχουμε υπηρεσίες διαφήμισης στην πιο δημοφιλή μηχανή αναζήτησης, το Google.  

Η υπηρεσία Google Adwords σας δίνει τη δυνατότητα να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στην κορυφαία μηχανή αναζήτησης του κόσμου, το Google, και να προσελκύσετε άμεσα και στοχευμένα πελάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σχεδιάζουμε και βελτιστοποιούμε επαγγελματικές διαφημιστικές καμπάνιες στο Google AdWords με στόχο πάντοτε την καλύτερη δυνατή απόδοση της διαφημιστικής επένδυσης του πελάτη μας.

Το Google Adwords σας βοηθάει να προσεγγίσετε τους πελάτες σας εκείνη ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν μια υπηρεσία ή προϊόν σας, εμφανίζοντας μια σχετική διαφήμιση είτε στα αποτελέσματα αναζήτησης είτε σε websites σχετικά με τις υπηρεσίες σας. Το Adwords μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα και να λειτουργήσει άμεσα.

Η χρέωση απο το σύστημα Google Adwords πραγματοποιείται ανά κλίκ, δηλαδή χρεώνεστε μόνο κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας και επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας. Αν επιθυμείτε η ιστοσελίδα σας να βρίσκεται πάντα σε υψηλές θέσεις σε μηχανές αναζητησης δείτε προώθηση ιστοσελίδων.

Τα Πλεονεκτήματα του Google Adwords:

Εμφάνιση της διαφήμισής σας στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων
Άμεση προβολή της διαφήμισης
Αυξάνετε γρήγορα την επισκεψιμότητα μιας ιστοσελίδας
Εξειδίκευση στόχευσης ανά περιοχή και Χώρα
Εσείς ορίζετε το ποσό που θα δαπανήσετε για την διαφήμιση
Αναλυτική καταγραφή της απόδοσης των διαφημίσεων

 

 

 

Υπηρεσίες που Παρέχουμε στο Google AdWords:

 Συνεχείς υπηρεσίες διαχείρισης διαφημιστικής καμπάνιας στο AdWords
 Δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας στο AdWords
 Βελτιστοποίηση διαφημιστικής καμπάνιας στο AdWords
 Αξιολόγηση (audit) διαφημιστικής καμπάνιας στο AdWords
Εκπαίδευση της υπηρεσίας AdWords

 

 

 

 

( 17 Votes )