Προφίλ

Σχετικά με την Bad Sectors


Η Bad Sectors είναι μία νέα και πολλά υποσχόμενη εταιρεία παροχής υπηρεσιών που δραστηριοποιείται στον χώρο τον υπολογιστών, με έδρα  την πόλη των Σερρών. Παρέχη μια πλήρη σειρά από υπηρεσίες στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών και στην σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων.  Με αγάπη και μεράκι για τη δουλειά τους οι τεχνικοί της Bad Sectors λύνουν πολλά από τα προβλήματά σας στον τομέα της τεχνολογίας. Δεν χρειάζεται πλέον να αγχώνεστε και να ψάχνεται ατελείωτες ώρες σε ποιον τεχνικό ή κατάστημα να πάτε τον υπολογιστή σας  σε περίπτωση κάποιας βλάβης, έτσι χάνεται πολύτιμο χρόνο τον οποίο θα μπορούσατε να τον αξιοποιήσετε σε άλλες σημαντικές δουλειές. Σας επισκεπτόμαστε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ακόμη και την νύχτα ή τα   σαββατοκύριακα στον οικιακό ή εργασιακό σας χώρο, για να διορθώσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα του  ηλεκτρονικού σας υπολογιστή, ανεξάρτητα από που έχετε αγοράσει τον υπολογιστή σας. Μ’ αυτό τον τρόπο θα γλιτώσετε και την ταλαιπωρία από το να βγάλετε όλα τα καλώδια του υπολογιστή, να βρείτε το σωστό  κατάστημα που σας εγγυάται σωστή και επαγγελματική εργασία, να αφήσετε εκεί τον υπολογιστή σας για αρκετές μέρες μέχρι να τον επισκευάσουν, να πάτε πάλι στο κατάστημα να παραλάβετε τον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να συνδέσετε όλα τα καλώδια. Όλα αυτά δεν είναι μία μεγάλη ταλαιπωρία και χάσιμο πολύτιμου χρόνου;  Έχουμε τη δυνατότητα για τις περισσότερες περιπτώσεις βλαβών να διορθώσουμε το πρόβλημα του υπολογιστή σας στο δικό σας χώρο εντός της ημέρας, για μεγάλες ζημιές παραλαμβάνουμε τον υπολογιστή στο δικό μας χώρο.

Η εταιρεία μας εκτός από τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που παρέχει στους πελάτες της, ειδικεύεται και στην επαγγελματική σχεδίαση και κατασκευή προσωπικών ιστοσελίδων, e-shop, blogs, ή ιστοσελίδων των επιχειρήσεών σας. Αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο και σε όλες της μηχανές αναζήτησης αυξάνοντας έτσι την επισκεψιμότητα της.

H Eταιρεία μας παρέχει εγγυήση για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει. Σε υπηρεσίες Hardware, Software, σε υπηρεσίες Δικτύων καθώς και σε υπηρεσίες Κατασκευής και Προώθησης Ιστοσελίδων. Σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι με την  δουλειά μας σας επιστρέφουμε άμεσα τα χρήματα σας πίσω. Επίσης αν μετά από ένα διάστημα παρατηρήσετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον  υπολογιστή σας και νομίζεται ότι δεν κάναμε κάτι σωστά, επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα έρθουμε στον χώρο σας, θα κάνουμε τον απαραίτητο έλεγχο για να δούμε αν όντος υπάρχη κάποιο πρόβλημα, αν εντοπιστεί κάποια βλάβη θα τη διορθώσουμε, εσείς στο τέλος φυσικά και δεν θα πληρώσετε τίποτα.