Απομακρυσμένη Τεχνική Υποστήριξη Σέρρες

Απομακρυσμένη Τεχνική Υποστήριξη Σέρρες


 απομακρυσμένη υποστήριξη υπολογιστών στη σέρρες

Πλέον, η τεχνολογία και το διαδίκτυο μας επιτρέπουν να διορθώσουμε πολλά προβλήματα του υπολογιστή, χωρίς καν να επισκεφτούμε το χώρο. Ειδικότερα, παρέχουμε τη δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης στα προβλήματά σας. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε τη δυνατότητα επίλυσης του προβλήματος μέσα σε λίγα λεπτά. Με τη βοήθεια ενός ειδικού προγράμματος απομακρυσμένης βοήθειας ο τεχνικός έχει τη δυνατότητα να χειριστή τον υπολογιστή σας από απόσταση και να λύσει το πρόβλημά σας. Η απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη (remote support) μας επιτρέπει να βλέπουμε την οθόνη του υπολογιστή σας και να ελέγχουμε το ποντίκι και το πληκτρολόγιό, έτσι μπορούμε να διορθώσουμε με ασφάλεια τα περισσότερα τεχνικά και δικτυακά προβλήματα του υπολογιστή σας, μέσω του διαδικτύου. Εσείς έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε τις ενέργειες μας μέσω της οθόνης σας και να μαθαίνετε άμεσα από τον τεχνικό της Bad Sectors  τι ακριβώς κάνουμε στον υπολογιστή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της επισκευής του υπολογιστή σας.

Πλεονεκτήματα της απομακρυσμένης υποστήριξης Η/Υ:

Από άποψη ταχύτητας θα λάβετε βοήθεια αμέσως χωρίς να πρέπει να περιμένετε να έρθει ένας τεχνικός Η/Υ στο χώρο σας.
Από άποψη κόστους το κόστος  της απομακρυσμένης υποστήριξης είναι χαμηλότερο από την αποστολή ενός τεχνικού στον χώρο σας. Άρα για την ίδια υπηρεσία με την απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη πληρώνετε λιγότερα χρήματα.
Ένα άλλο πολύ σημαντικό πλεονέκτημα της απομακρυσμένης υποστήριξης είναι ότι δεν χρειάζεται να αφήσετε σε κάποιο μαγαζί τον υπολογιστή σας μέχρι την επισκευή του. Άρα είναι πολύ βολικό προς τον πελάτη.
 Από άποψη ασφάλειας η σύνδεση στον υπολογιστή σας με την απομακρυσμένη υποστήριξη είναι 100% ασφαλής και υποστηρίζει κρυπτογράφηση 256bit, που είναι η ίδια κρυπτογράφηση που χρησιμοποιούν οι τράπεζες. 

 

 

 

 

 

Με την απομακρυσμένη υποστήριξη λύνουμε πολλά προβλήματα του Η/Υ:

Εντοπισμός και απομάκρυνση ιών και εγκατάσταση και ρύθμιση λογισμικού προστασίας κατά των ιών.
Παύση αναδυόμενων παραθύρων (pop-ups), κακόβουλων προγραμμάτων υποκλοπών (adware/spyware) και εγκατάσταση/ρύθμιση λογισμικού κατά των υποκλοπών.
Ανίχνευση και επίλυση προβλημάτων σε  δίκτυα.
Ρύθμιση περιφερειακών συσκευών όπως Εκτυπωτές, Scanners, Πολυμηχανήματα, MP3 Players.
Ρυθμίσεις ασφαλείας ασύρματου δικτύου.
Εκτέλεση αναβαθμίσεις και ενημερώσεις των Windows.
Εγκατάσταση προγραμμάτων.
Εγκατάσταση, διαμόρφωση νέου λογισμικού (software) και υλικού (hardware).
Βελτιστοποίηση της απόδοσης και της ταχύτητας του υπολογιστή με τη βοήθειας ειδικών προγραμμάτων  κάνοντάς το να ξεκινάει και να λειτουργεί ταχύτερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πατήστε το εικονίδιο για να κατεβάστε το πρόγραμμα. TeamViewer remote support

( 16 Votes )