Κατασκευή Ιστοσελίδων Σέρρες

Κατασκευή Ιστοσελίδων Σέρρες


Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την Κατασκευή και Προώθηση των ιστοσελίδων σας. Στην Bad Sectors γνωρίζουμε τους τρόπους για να παρέχουμε σε εσάς τα κατάλληλα εφόδια προκειμένου να αυξήσετε τις πωλήσεις σας μέσα από το διαδίκτυο, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Με έμπειρο προσωπικό στον χώρο του Internet και της κατασκευής ιστοσελίδων αναλαμβάνουμε την κατασκευή και σχεδίαση της προσωπικής σας ιστοσελίδας είτε αυτή θα είναι στατική είτε δυναμική, της ιστοσελίδας του καταστήματός σας καθώς και της επιχείρησής σας. Επίσης η Bad Sectors εκτός από την  κατασκευή ιστοσελίδων αναλαμβάνει την σχεδίαση και την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (E-Shop) και blogs.Αναλαμβάνουμε την προώθηση του website σας με τις υπηρεσίες SEO (search engines optimization), που στα Ελληνικά μεταφράζεται ως "Βελτιοποιήση μηχανών αναζήτησης". Με την υπηρεσία SEO βελτιώνουμε τη θέση στην οποία εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας, στις μεγαλύτερες και πιο γνωστές μηχανές αναζήτησης όπως: google, yahoo, bing, in κ.α. Επίσης προωθούμε την ιστοσελίδα σας στα μεγαλύτερα και τα πιο γνωστά social media και social bookmarks. Έτσι με τον τρόπο αυτό αυξάνουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας από τους χρήστες του διαδικτύου και από τους  πιθανούς πελάτες σας. Επίσης η εταιρία μας αναλαμβάνει τη συντήρηση  και την ανακατασκευή του ιστοτότοπού σας.

Τι χρειάζεται για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας:

Domain Name: Δηλαδή www.badsectors.gr
Φιλοξενία ιστοσελίδας: Αν δεν έχετε σας παρέχουμε εμείς.
Υλικό: Την παράδοση του υλικού της ιστοσελίδας (εικόνες, αρχεία βίντεο, κείμενα, στοιχεία επικοινωνίας, λογότυπα, αν δεν έχετε λογότυπο θα σας το σχεδιάσουμε εμείς).

  

 κατασκευή ιστοσελίδων στη σέρρες

Για σχεδίαση και κατασκευή στατικών και δυναμικών ιστοσελίδων, για κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (E-Shop) και blogs σε  προνομιακές τιμές επικοινωνήστε  μαζί μας 6972520075.

( 134 Votes )